Javanese Q&A

APA sing kita lakoniIndonesian-Flag

+

Kita miwiti dagang ing taun 1994, lan kita ngekspor pangan, wedang, keperluan kluwarga lan perlengkapan saka Inggris lan Eropa sing digawe ing seluruh dunia. Tim kita duwe pengalaman ekspor langkung saking 50 tahun.

+

Klien utama kita yaiku pengecer sing duwe kapasitas pesen kontainer sing dicampur.

+

Kita nyuplai kabeh Eropah lan Australasia, nanging pasar utama kita yaiku Asia Tenggara.

+

Kita lagi golekki pengecer ing Jepang, Indonesia, Korea Selatan, Philippines, Taiwan, lan Sarawak, sarta negara liyane ing Asia Tenggara.

+

Kita punika ‘One Stop Shop’ kanggo perlengkapan eceran UK lan Eropa.
Nalika ngontak kita, sampeyan bakal disedhiyakake akun Manager sing darmabakti kanggo nangani akun sampeyan. Kita bakal nelpon lan ngunjungi sampeyan kanthi rutin kanggo mesthekake yen kita mangertos kebutuhan sampeyan lan nanggapi kanthi tepat wektu lan profesional. Sampeyan uga bakal nampa dhaptar rego saben wulan sing disesuaikan kabutuhan, supaya sampeyan ora perlu ngentekno wektu dheleng rego ing dhaptar barang sing ora sampeyan stock.

+

Ora, kita mung bakal nyedhiyani siji klien ing saben pasar supaya bisa ngembangke bisnis kita bebarengan.

+

• Panganan beku, dikirim ing wadhah adem 20ft utawa 40ft, disetel ing suhu -20C utawa ngisor. Merek ke kasebut kelebu, Birds eye, Iceland, Walls, Quorn, Linda McCartney, Young‘s McCain, lan akeh liyane.

Gegandengan karo pangan, omben-omben lan produk rumah tangga, kita nyedhiyakake loro daftar produk/ rega sing kapisah, yaiku kalebu 20.000 jalur. Rincian kaya mangkene-

• Pangan lan minuman khusus – iki ana hubungane karo produk sing kita tuku langsung saka pabrik utawa agen ekspor sing disetujoni. Iki minangka produk sing biasane bisa nyedhiyakake eksklusif lan bisa nyedhiyake sertifikat pabrik lan produk sing mendhukung . Merek iki termasuk- Mornflake, Biskuit Fox, Old El Paso, The Berry company,Twinings,Beanies, Semono Favor Coffee, Lizi’s granola, McVities, Coldpress, lan liyane.

• Panganan lan ombean utama (kalebu perlengkapan ados lan barang rumah tangga) – iki minangka merek sing penting sing bisa kita nyedhiyani. Nanging kita ora duwe posisi kanggo nyedhiyakake produk kasebut karo sertifikasi pabrik utawa dhukungan produk. Merek iki kalebu Cadbury, Sharwoods, Heinz, John West, Walkers Snacks, Tate & Lyle, PG Tips, Hellmans, Colmans, Ambrosia, Birds, Branston, Crosse & Blackwell, Haywards, Hartleys, Roses, Sarsons, Oxo, Batchelors , Bisto, Robertsons, Sharwoods, Matthew Walker, Nestle, lan liya-liyane.

+

Ya, yen prodhuk sensitif panas kaya kembang gula utawa biskuit coklat, kita ngirim ing wadhah, sing biasane di atur ing suhu + 14C, kanggo mesthekake yen barang tiba ing kondisi sing sampurna.

+

Kita biasane ngarepke klien kita supaya bisa pesen wadah 20ft utawa 40ft. Nanging kita bisa nyiyapake campuran pallet yen perlu. Kanggo produk ing dhaptar,sing ora ana jumlah minimal, déné ing dhaptar ‘Istimewa’, ning urutan minimal umumé siji lapisan saben baris. Rincian bisa dideleng ing daftar produk, kasedhiya ing panyuwunan.

+

Ya, sawetara produk rumah tangga lan perlengkapan ados bisa ditemokake ing dhaptar produk ‘ panganan utama lan Kluwarga’. Merek kalebu Cif, Persil, Surf lan liyane.

+

Kita biasane ngekekki saka biaya rego lan ongkos angkut (CFR) ing pound sterling, sing artine kita bakal ngatur transportasi barang liwat segara menyang pelabuhan tujuan lan nyedhiyani dokumen sing dibutuhake awake dhewe kanggo njupuk barang saka perusahaan pengangkut.
Kita biasane menehi dhuwit langsung kanggo dokumen (CAD) kanggo pengiriman kargo segara. Iki pengaturan pembayaran sing diperintahno bank kanggo nyerahno dokumen pengiriman sampeyan sawise faktur wis dibayar kanthi lengkap. Kita mbutuhake deposit ing panrima pesenan kanggo klien anyar.

+

Kanggo kabeh pesenan kita biasane nyetel tanggal minimal paling apik sadurunge 6 sasi, gumantung saka kategori barang. Kita ora nyimpan barang ing gudang tegese barang bakal teka saka tanggal sings paling anyar. Yen ana produk sing ora sesuai karo tanggal sing disepakati nalika pesen dikirim, kita bakal menehi saran tanggal paling apik sadurunge sampeyan bisa ngganti jumlah pesenan sampeyan.